4 situatii in care ai nevoie de un coach

Vietile noastre personale si profesionale sunt destul de complicate si fara sa se intample evenimente majore in lumea in care traim. Timpul trece prea repede, ne pierdem concentrarea si prioritatile. Obosim inainte de vreme si suntem perturbati de tot felul de lucruri care rup din noi energie si pricepere. Din cauze adesea marunte nu mai ajungem sa ne implinim visele si planurile. Sunt multi oameni care nici nu stiu ce vreau. Sau nu stiu cum sa ajunga acolo unde isi doresc sa fie. Nu-s gasesc calea. Pentru a iesi din acest amalgam de situatii, ai nevoie de un coach. 

Nu stii ce vrei

Daca ai ajuns deja la varsta adulta si nu stii ce vrei chiar te afli intr-o situatie delicata, grava chiar. Inseamna ca multi ani importanti din viata ta s-au pierdut si trebuie sa faci ceva REPEDE si BINE. Ai nevoie sa te lamuresti cine esti, ce-ti place, cum poti ajunge ceea ce ti-ar prinde bine sa fii. Vino neaparat la sedinte de coching. Specialistul nostru te va ajuta sa te descoperi, sa intelegi cine esti si ce poti face. Care sunt calitatile tale inscute si cum iti este cel mai bine sa le folosesti. Impreuna cu specialistul nostru vei pune ordine in viata ta si vei ajunge la reusite atat in viata personala cat si in cea profesionala. Nu mai amana! 

Stii ce vrei dar nu ai un plan

E un pas inainte faptul ca stii ce vrei. Inseamna ca te cunosti suficient, ca ai descoperit care sunt calitatile pe care le ai, care iti sunt punctele slabe si unde mai ai de lucru. Dar daca te opresti la atat nu vei ajunge niciodata sa ai ceva de castigat din atuurile tale. Iti trebuie un plan, trebuie sa stii care e calea pe care trebuie sa mergi ca sa ajungi la implinire personala si profesionala. Apeleaza la coach-ul nostru impreuna cu care vei face un plan si care iti va fi alaturi pana cand iti vei atinge obiectivele. 

Stii ce vrei, ai un plan dar ceva te impiedica

Ca sa reusesti nu e suficient sa stii ce vrei si sa ai un plan. TRebuie sa treci la fapte. Adica sa ai un plan atat de bine pus la punct si sa fii foarte hotarat sa-l pui in aplicare. E posibil ca planul sa nu fie suficient de bun si asta sa fie o piedica. E posibil sa-ti slabeasca vointa pe masura ce pui planul in aplicare.Sa incepi sa crezicae prea greu, ca nu meriti sa reusesti, ca ar trebui sa te ocupi de alte lucruri – adesea problemele de familie, sanatate, financiare, etc. te imping inapoi catre neimplinire. Un coach te ajuta sa depasesti orice piedica, sa gasesti puterea in tine pentru a trece peste orice iti apare in cale. El te poate ajuta sa faci ordine in prioritati si sa vezi clar calea ce o ai de urmat. Desigur, iti va fi alaturi pana cand vei reusi sa faci tot ce ti-ai propus.

Stii ce vrei, ai un plan, nu te impiedica nimic dar totusi nu treci la treaba

Desi toate lucrurile par ca merg bine in privinta ta, totusi nu treci la treaba. Esti confuz, ezitant, parca ceva nu e in regula. Dar nu stii ce. Poate ca e nevoie ca cineva pur si simplu sa-ti dea avant ca sa incepi sa zbori. Poate ai nevoie doar de o persoana care sa creada in tine si in lucrurile pe care le-ai putea face. Vino la sedinte de coach, o sa te lamuresti repede care e lucrul care ti-a lipsit. Poti fi atat de aproape de reusita, de visele tale implinite.

Nu mai astepta, vino chiar acum la sedinte de coaching.