Ajuta-te singur in caz de atac de panica de Radu Vrasti

Atacurile de panica sunt din ce in ce mai raspandite dar numai o parte destul de mica a celor afectati cer ajutor medical corespunzator. Ceilalti sufera in continuare din motive de ei stiute. Unii se gandesc ca pot fi judecati social din cauza bolii pe care o au. Altii ca isi vor pierde locul de munca sau prietenii. Sunt si unii care nu au acces la ajutorul unui specialist, fie din cauza unor probleme materiale, fie ca nu a gasit specialistul cu care sa aiba rezultatele scontate. Pentru acestia in mod deosebit exista aceasta carte. Este o carte prietenoasa, accesibila, usor de inteles si de aplicat de catre toti cei care au nevoie. Inclusiv celor care au in familie persoane dragi afectate de aceasta boala.

Cartea este scrisa din perspectiva unui pacient asa ca orice persoana poate relationa usor cu ea. Fiecare isi doreste sa poate duce o viata independenta, normala, sanatoasa. Nu e placut sa iei medicamente si nici sa ai nevoie de psihoterapie. Dar pentru vindecare e nevoie de putin ajutor. Acest ajutor poate fi gasit in cartea de fata sau la un specialist care isi iubeste meseria si care chiar vrea sa contribuie la ajutorarea si la vindecarea celor ce-l solicita. 

Cartea de fata nu inlocuieste un tratament adecvat dar poate fi de ajutor pacientilor. Vor avea un reper in procesul lor de vindecare. Vor stii mai bine la ce sa se astepte, vor putea sa-si ajusteze corespunzator sperantele si, cum se spune, vor putea vedea luminita de la capatul tunelului. Vor vedea ca desi sufera de o boala dificila exista solutii si ele trebuie cautate si aplicate cu perseverenta. E un efort pe care il fac pentru sanatatea lor dar care merita.

 

Cartea poate fi comandata de aici.