Anxietate, GABA, 60 cps, Gold Nutrition

Acest produs este un supliment alimentar menit sa ajute pacientul afectat de diverse forme de anxietate. El ajuta la o buna gestionare a simptomelor ce apar in cazul diverselor forme de anxietate – simptome psihice, simptome neurovegetative digestive, cardiovasculare, respiratorii, urinare. Persoanele afectate de boli psihice acuza adesea pierderi ale memoriei de scurta durata si incapacitate de performanta intelectuala. Aici intervine acest supliment alimentar, formula imbunatatita cu Magneziu si vitamina B6, doi nutrienti esentiali in buna fuctionare asistemului nervos. Majoritatea anxiosilor sufera de insomnie, oboseala si extenuare. Medicamentul reduce oboseala prin continutul de magneziu, echilibreaza metabolismul si ajuta la functionarea in parametri normali a sistemului muscular si a celui nervos. Vitamina B6 stimuleaza formarea globulelor rosii de care organismul are neaparata nevoie pentru a functiona normal. 

Avertizari

Este necesar sa nu depasiti doza recomandata zilnic si sa aveti o alimentatie echilibrata. De asemenea, pacientul trebuie sa duca un stil de viata sanatos. Nu se administreaza persoanelor alergice, femeilor insarcinate sau care alapteaza. 

Nu folositi acest supliment daca suferiti de: sindromul Prader Willi, Sindromul Angelman, Encefalopatie cauzata de afectiuni hepatice si tulburari de hiperactivitate cu deficit de atentie. Dupa folosire nu va urcati la volan pentru ca poate provoca somnolenta.  

Ingrediente:

GABA (Acid Gamma-Aminobutiric); oxid de magneziu; capsula vegetala; agent de incarcare: calciu fosfat; agenti anti-aglomeranti: streat de magneziu, dioxid de siliciu; clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6).

Medicamentul poate fi achizitionat de aici.