Anxietatea si fobia de Edmund J. Bourne

Aceasta carte este una fundamentala atat pentru specialisti in domeniu cat si pentru persoane obisnuite, pentru ca toti suntem mai mult sau mai putin afectati de bolile si situatiile descrise in carte. Este un ghid complet care te ajuta sa-ti gestionezi anxietatea si fobiile care, in lumea in care traim pot fi multe. Acestea au capacitatea de a ne da viata peste cap si de a ne transforma in ceva ce nu dorim sa fim. In persoane invinse, care renunta la propriile vise si planuri in fata fricii si a ingrijorarii. Nu ca n-am avea motive intemeiate pentru aceasta dar e necesar sa gasim in noi insine energia de a depasi orice dificultate. Cartea aceasta este un deschizator de drumuri care ne ajuta sa ne dam seama ce ni se intampla si unde sa cerem ajutor daca nu putem sa facem singuri schimbarile de care este nevoie.

Fiecare zi este o provocare pentru ca lumea in care traim este schimbatoare, fara valori si fara cai sigure de urmat. Ne dorim stabilitate dar n-o avem. Avem stres, frica, nesiguranta – cum sa ne descurcam? Trebuie sa mergem inainte cumva, sa gasim cai noi de raportare la lume sila propria viata. Cartea de fata vine cu cateva solutii pe care le putem aplica toti, indiferent de problema pe care o avem si de capacitatea unica de gestionare pe careo detinem. Oricat de greu ar fi, sunt solutii. Unele sunt expuse in carte, altele se pot gasi cu ajutorul unui psiholog alaturi de care sa lupti contra problemei tale. Daca ai constientizat ca suferi de anxietate sau fobii cu ajutorul acestei carti, pasul urmator este diagnoza de specialitate si tratamentul.

Nu trebuie sa te judeci foarte aspru ca ai aceasta nevoie, anxietatea si fobia sunt foarte raspandite in toata lumea. Probabil ca nu puteai face mare lucru ca sa le previi asa ca nu te judeca aspru. Afla tot ce se poate despre aceste afectiuni din cartea aceasta si din altele si cere ajutor de specialitate. Psihologul e cel mai bun aliat al tau in aceasta situatie. Iti dorim recuperare totala si vise implinite. 

Cartea poate fi comandata de aici.