Calm. Cum sa-ti gasesti linistea intr-o lume stresanta si agitata. Carte pentru toti de Dr. Gayatri Devi

Traim intr-o lume in care totul se petrece pe repede inainte. Nu mai avem timpul necesar pentru a gandi deciziile pe care le luam. Se aduna prea multe lucruri de facut intr-un timp mereu insuficient. Tehnologia preseaza si ea pe acest context obositor. Si iata ce usor se declanseaza stresul si suntem in fata unei incapacitati de a ne atinge potentialul. Ne-am pierdut calmul. Iar cei care inca il au sunt putini si e doar o problema de timp pana ce il vor pierde si ei. Cum sa ne descurcam in acest context? Pare imposibil. 

Cartea de fata este una documentata stiintific iar autoarea si-a propus sa ne ajute sa descoperim mecanismele naturale de relaxare. Probabil si ea a avut aceleasi zbateri cotidiene ca noi toti si de aici a pornit in cautarea solutiilor. Utilizand recomandarile din carte vom putea scapa de migrene, dureri de gat, probleme gastrointestinale, tulburari de somn si vom face mai bine fata dificultatilor vietii. Sa alergam mereu la medicamente cand avem o problema nu pare deloc cea mai buna solutie. Trebuie sa iesim din cercul vicios al felului in care traim si sa gasim calea cea mai buna pentru fiecare dintre noi.

Merita sa cititi aceasta carte daca vreti sa duceti o viata echilibrata intr-o lume dezechilibrata. Daca vreti sa va pastrati calmul si buna organizare zi de zi. Pana la urma stresul trebuie combatut si calmul recastigat. E o problema de sanatate si de calitate a vietii.

Cartea poate fi comandata de aici.