Cand sufletul vorbeste prin corp. Sa intelegem si sa tratam tulburarile psihosomatice de Hans Morschitzky

Te-ai intrebat vreodata ce legatura este intre intepaturile din inima sau palpitatiile pe care simti si tristetea ta interioara? Dar intre stresul uneori deosebit de intens si tulburarile gastrointestinale care te aupara de ceva vreme? Daca n-ai stiut, e vremea sa afli. Pentru ca intre psihic si somatic este o legatura foarte stransa. Organismul uman este un tot unitar, atunci cand ai o suferinta psihica in scurt timp si somaticul (partea fizica) incepe sa dea semne ca ceva nu e in regula.

Cartea de fata te ajuta sa descifrezi legaturile subtile dintre partile organismului tau. Vei putea sa interpretezi corect unele semnale si sa stii cui sa ceri ajutor la nevoie. Se intampla in destul de multe cazuri ca diagnosticele puse de specialisti sa nu tina seama de aceste legaturi si pacientii sa nu primeasca ani de zile ajutorul de care au nevoie. Daca suspectezi ca si tu esti un astfel de caz, cartea aceasta este pentru tine.

Te va ajuta sa intelegi ce se intampla cu tine, ce anume a fost ignorat pana acum, unde sa mergi pentru corectarea situatiei si primirea ajutorului de care ai nevoie. Desi pare un parcurs dificil, cartea este usor de citit si asimilat in masura in care vrei cu adevarat o rezolvare a situatiei tale. Cartea de fata se adreseaza atat pacientilor cat si specialistilor care isi doresc sa-si faca bine meseria.

Autorul cartii este in specialist de renume iar coautoarea este jurnalista si coach de succes. Impreuna fac acest demers, ca o mana intinsa spre ajutorarea pacientilor cu situatii complicate si diagnostice greu de pus in mod corect.

Cartea poate fi comandata de aici.