Cum sa va controlati anxietatea de Dr. Albert Ellis

Fara sa vrem anxietatea pune stapanire pe noi tot mai mult si spun asta in sensul rau al cuvantului. Pentru ca exista o anxietate folositoare care indica spre prudenta si vigilenta lucru care tine pericolele la distanta. Exsta insa si o anxietate care ne macina sufletele – aceasta este complet daunatoare si trebuie gasite modalitati de a o controla sau de a o gestiona macar la nivel decent. Pentru ca daca nu reusim, riscam sa ne imbolnavim serios, atat psihic cat si fizic. Anxietatea nesanatoasa este aceea care va soarbe orice bucurie si va dirijeaza atentia numai catre lucrurile rele sau riscante din preajma voastra. Va umple mintea cu tot felul de ganduri care nu duc la nimic bun – va face ineficienti, va vor extenua si va vor frana in orice lucru bun pe care vreti sa-l faceti.

Autorul cartii de fata este expert in gestionarea anxietatii prin metode stiintifice eficiente. El a inclus in carte multe maxime de folos pentru anxiosi, cazuri si exemple reale intalnite in cariera sa medicala care au ca scop tratarea anxietatii, a nesigurantei, a fobiilor sociale si a disfunctiilor sexuale.

Daca veti digera si aplica informatiile din carte va veti creste sansele de succes si satisfactie atat acasa cat si la munca. Cartea poate fi de mare ajutor pacientilor afectati de boli din spectrul anxietatii, familiilor si prietenilor lor apropiati dar si specialistilor si studentilor la psihologie. Sunt multe lucruri de folos si bune de invatat pentru toata lumea. Nu lasa ca o cartea buna, practica sa nu ajunga la tine si daca ajunge, n-o lasa necitita sau neaplicata. Te asiguram ca va merita efortul s-o parcurgi. Veti gasi in ea un sprijin valoros pe calea recuperarii tale din anxietate. 

Cartea poate fi comandata de aici.