Eliberarea de stres la barbati de Dr. Jed Diamond

Majoritatea barbatilor nu recunoaste atunci cand intampina o suferinta. Dar stresul ii afecteaza si pe barbati la fel de tare ca si pe femei. Sunt afectati de depresie, dureri persistente, disfunctii sexuale, furie, iritabilitate – toate pe fondul stresului. Autorul ofera o mana de ajutor barbatilor stresati asa incat acestia sa poata neutraliza efectul toxic al stresului. Barbatii isi vor recapata echilibrul sufletesc, vor comunica mai bine, relatiile amoroase se vor îmbunătăți, calitatea vietii in general va creste. 

Scopul cartii este sa ii ajute sa-si recapete sanatatea, vitalitatea si stabilitatea. Autorul este un specialist apreciat, implicat in diverse programe de cercetare cu privire la sanatatea barbatilor, iar in cartea de fata imbina atat cercetari moderne cat si unele antice. 

Din punctul de vedere al mai multor autori de carti despre sanatatea barbatilor, perioada pe care o traim acum este una dintre cele mai pline de provocari pentru barbati. Nu este usor pentru ei sa performeze in toate domeniile vietii. Asa cum nu e nici pentru femei si nici pentru copii. Diferenta rezulta din perceptia sociala care spune ca ei sunt capi de familii si trebuie sa poarte de grija celor dragi. Desigur, nu-i usor. Ar trebui sa invatam sa ne sprijinim unii pe altii. Si impreuna sa facem pasi mari inainte ca familii sanatoase.

Cartea poate fi comandata de aici.