Interventii psihopedagogice in tulburarile specifice de invatare de Carmen David si Adrian Rosan

Ai un copil diagnosticat cu dislexie si invatarea e o lupta atat pentru tine ca parinte cat si pentru el care are multe de suferit? Nu trebuie sa fie asa si in continuare. Multi copii sunt diagnosticati cu probleme de invatare dar primesc ajutor de specialitate si se recupereaza complet. Important este sa cereti ajutor cat mi repede de la instalarea tulburarii sau de cand va dati seama ca cel mic are o suferinta. Exista tratamente logopedice prin care specialistii ii ofera pe cei mici sa depaseasca problemele de invatare. Unele tehnici de recuperare au rezultate mai rapide decat credeti.

Cartea de fata este un manual ajutator atat pentru copiii afectati cat si pentru adultii din preajma lor – parinti, profesori, psihologi, logopezi, pedagogi, etc. Fiecare gaseste ceva de invatat si de folos in aceasta carte, scrisa de doi specialisti romani cu experienta in lucrul cu copiii cu suferinte logopedice. Cartea reprezinta un program de antrenament al constiintei fonologice a copiilor, o unealta practica ce poate fi folosita cu succes si perseverenta in recuperarea celor mici. Este o calatorie originala in lumea cititului si scrisului asa incat copiilor sa le placa sa invete lucruri noi si sa le fie si de folos. 

Este o carte pe care merita sa o aveti daca sunteti direct implicati in relatia cu copiii si cu procesul de invatare. Va va ajuta sa fiti parinti mai buni si bne informati, profesori si pedagogi mai implicati in nevoile elevilor vostri si specialisti (psiholologi, terapeuti, etc) mai receptivi si ma empatici cand vine vorba de mici vostri pacienti. Contribuie cu succes la recuperarea si tratarea copiilor cu dificultati de invatare. 

Cartea poate fi comandata de aici.