Mai putin stres, mai multe rezultate de Emily Fletcher

Ne-am obisnuit sa credem ca daca muncim mult atunci vom avea si rezultate. Din cauza asta ne depasim capacitatile fizice si intelectuale si e doar o problema de timp pana cand ajungem epuizati si ineficienti. Avem nevoie de odihna atat pentru trup cat si pentru minte. Emily Fletcer ne prezinta o metoda de relaxare care sa ne ajute sa ne odihnim mai eficient, chiar si in timp foarte scurt, care a dat rezultat umitoare cu o multime de personalitati din diverse domenii ale vietii publice. Ea ajuta la imbunatatirea concentrarii si la cresterea productivitatii.

Dupa ce citim aceasta carte ne vom simti mereu cu un as in maneca – noua noastra capacitate de a atinge eficienta maxima. Este ca atunci cand un dispozitiv electronic are bateria descarcata – daca o incarci totul functioneaza de minune. Nu-ti trebuie decat cateva minute si un spatiu linistit. Emily Fletcher ne prezinta tehnica celor 3 M iar noi o putem folosim pentru a ne creste perfomantele, pentru a avea claritate metala, pentru un somn mai bun si o viata mai sanatoasa, in general. Vom invata sa nu ne mai pierdem vremea si sa ne concentram pe obiectivele setate pentru viitor. Vei gasi in carte modalitatile prin care sa-ti transformi viata de zi cu zi, prin exercitii practice, prin conceperea unui program zilnic eficient. 

Poate ca pana acum nu te-ai gandit ca viata ta s-ar putea schimba in bine si la capitolul stres. Poate ca ai considerat ca stresul vine la pachet cu maturitatea si cu succesul profesional sau familial. Dar nu-i adevarat. Poate avea toate aceste atuuri de partea ta si sa NU fii stresat deloc. Viata ta poate curge pe un nou fagas, mai sanatos si mai tihnit. Afla cum, din cartea aceasta. 

Se poate comanda de aici