Tehnici de relaxare de Davidji

Cu totii avem nevoie de bucurie si de relaxare. Dar intr-o lume stresata sunt obiective greu de atins. Cartea aceasta te ajuta sa iti dai seama unde si in ce fel ar trebui sa faci schimbari la viața ta asa incat sa atingi aceste obiective.

Modul de gandire al majoritatii oamenilor este afectat de stres din cauza ritmului alert al vietilor noastre. Din cauza stresului ne rastim unii la altii si apoi regretam. Luam decizii pe negandite si apoi ne dam seama ca am gresit. Suntem obositi, epuizati, cuprinsi de confuzie. Cu ajutorul acestei carti vei invata care sunt tipurile de stres si cum sa le faci fata cu succes. Vei invata sa faci fata factorilor perturbatori cotidieni si situatiilor imprevizibile.

Cartea de fata te ajuta sa inveti sa-ti gestionezi prioritatile, sa faci diferenta intre lucrurile importante si cele mai putin importante, sa-ti gestionezi emotiile si sa ai o comunicare eficienta. Iar dupa toate acestea stresul va ajunge la nivel minim. Adica la nivel suportabil. Daca vrei sa obtii toate aceste beneficii e necesar nu numai sa citesti cartea cu scopul clar de a schimba ce nu merge in viata ta ci si sa aplici constant tehnicile si mecanismele invatate. Nivelul stresului variaza de la o zi la alta, tu esti acela care il controleaza asa incat sa ramana la minim. 

Cartea poate fi comandata de aici