Tulburarile de personalitate din dsm-5 de Len Sperry

Daca ai fost diagnosticat cu tulburari de personalitate sau ai pe cineva drag care sufera din aceasta cauza cu siguranta vrei sa stii mai multe detalii. Vrei sa intelegi dupa ce criterii a fost pus diagnosticul, pentru a fi sigur ca este corect. Vrei sa stii care sunt tratamentele disponibile in prezent si care ar fi mai eficient in situatia specifica in care te afli. Ai nevoie sa alegi, ai nevoie sa intelegi, sa stii ce depinde de tine si ce depinde psihiatru sau psiholog.

In cartea de fata gasesti astfel de raspunsuri care te pot ajuta sa ai o privire de ansamblu asupra bolii. Nu te vei mai afla sub povara ei amenintatoare, te cei ridica deasupra pentru ca vei vedea ca sunt solutii si ca nu trebuie da fii expert ca sa le intelegi si sa le aplici. Pe masura ce vei intelege mai bine situatia in care te afli, cu atat mai putin te vei teme de boala. Vei deveji curajos si combativ, pentru ca vei lupta pentru propria sanatate. E ca si cum o cortina te impiedica sa vezi toate aceste lucruri, iar cu ajutorul acestei carti o poti da la o parte. Iti vei recapata viata, asa cum iti doresti de ceva vreme.

Daca unii termeni medicali te mai incurca, exemplele clinice cuprinse in carte te lamuresc pe deplin. Te poti recunoaste in ele. Autorul cartii este psihiatru cu 50 de ani de experienta in domeniu si in lucrarea de fata iti pune la dispozitie aceasta experienta valoroasa. El este si profesor in egala masura la o prestigioasa universitate americana asa ca te poti bucura de un limbaj cat se poate de accesibil. A publicat sute de articole de specialitate si peste 80 de carti, toate foarte apreciate. Ai ocazia acum sa accesezi o „banca de date” si sa afli nenumarate raspunsuri la intrebarile care te preocupa.

Poti comanda cartea de aici.