Cabinet psihologic in sectorul 2 Bucuresti. Gaseste rezolvarea problemelor

cabinet

Un cabinet psihologic este locul unde gasim ajutor cand avem probleme.

In lumea grabita si stresata in care traim e doar o problema de timp pana cand ajungem sa avem nevoie de o mana de ajutor. Atunci cand avem o problema sufleteasca pe care vrem sa o depasim primul ajutor il cerem celor dragi, familiei si prietenilor.

Insa, de putine ori se intampla ca ei sa fie si cunoscatori si specializati in a oferi ajutor pentru sufletul nostru. Pot avea cele mai bune intentii dar mai mult decat sa ne asculte si sa ne sprijine in demersul nostru, nu pot face. Atunci cand ne dorim o recuperare rapida cel mai de folos este sa cautam un cabinet psihologic la care sa putem ajunge usor, sa gasim un specialist in care sa putem avea incredere si metoda terapeutica sa aiba efect in situatia noastra particulara.  

 

Un cabinet psihologic potrivit

Desi sunt multi terapeuti, cu diverse specializari, e greu sa gasim unul potrivit inimii noastre. Cautarile pot dura luni de zile. Se pot solda cu esecuri si cu agravari ale situatiei noastre sufletesti, de sanatate. Frecvent gasim raspunsuri pe internet, dar toata lumea stie ca nu tot ce scrie pe internet se si “mananca”. Adica este de folos. Unele informatii si localizari intens promovate la un moment dat nici macar nu mai sunt valabile.

4 Argumente PRO

In ce priveste Cabinetul psihologic Simona Jeles te putem asigura de cateva lucruri:

  • Gasesti usor cabinetul psihologic in sectorul 2 (este aproape de Hala Traian si Foisorul de Foc – vezi harta)
  • Metodele folosite in cadrul cabinetului psihologic sunt cele ale terapiei scurte strategice – se ocupa de situatia prezenta in care se afla pacientul si numarul mediu de sedinte pana la recuperare totala este de 7. Adica nu vei merge la terapeut ani de zile ci cateva saptamani sau luni. Cel mai bun lucru este ca vei vedea rezultate chiar de la prima sedinta.
  • Terapeutul atestat si cu nenumarate specializari adapteaza modalitatile de recuperare la cazul particular pe care il are pacientul si astfel rezultatele se vad in cel mai scurt timp.
  • Tarife accesibile

 

Au ajung la cabinet de-a lungul timpului persoane aflate in situatii disperate. Unele n-au putut avea o viata de care sa se bucure cu adevarat multi ani la rand. Altele nu au gasit un terapeut in orasul lor si au cautat ajutor la multi km distanta, la cabinetul psihologic Simona Jeles. Cu totii spun ca stradania nu a fost in zadar. La recuperarea lor nu a lucrat numai terapeutul ci si pacientii. Conteaza foarte mult vointa de recuperare din problema pe care o are pacientul. Am putea spune ca acesta este factorul determinant.

Draga prietene, tu in ce situatie te afli? Daca ai nevoie de o mana de ajutor, fa-ti programare la cabinet psihologic. Vei vedea ca ai sanse de recuperare oricat de complicata ar fi situatia ta.