Psiholog online. O solutie pentru cei care nu se pot deplasa la cabinete

Psiholog online

Datorita cresterii exponentiale a bolilor psihologice a crescut si cererea de servicii oferite de specialistii in domeniu. Atunci cand pacientii te cauta si iti spun ca nu au posibilitatea sa se deplaseze la cabinet, incerci sa gasesti solutii. Sa le dai o mana de ajutor. Astfel a aparut serviciul psiholog online. Sau mai exact, serviciile de consiliere psihologica oferite pacientilor via internet, indiferent unde s-ar afla acestia. Procesul de consiliere este similar cu consilierea fata in fata. Singura diferenta este medierea tehnologica.

 

De ce este util un psiholog online?

 

  • N-ai alta solutie. Daca locuiesti intr-o localitate mica in care nu exista cabinet psihologic dar tu ai nevoie de ajutor, ce faci? Ceri ajutor la un psiholog online. Sa nu fie nevoie sa te deplasezi sute de km, periodic.
  • Economisesti timp, efort, bani. Un pacient care trebuie sa mearga saptamanal la terapie consuma mult timp cu deplasarea. Si de fiecare data sunt niste costuri (ex. Benzina la masina, etc.). Pune deoparte nu doar o ora cat e sedinta cat si durata drumului dus-intors. Cu ajutorul unui psiholog online castigi timp pentru tine – pentru odihna, pentru a-l petrece cu cei dragi ai tai. Nu mai exista costuri ale deplasarii, pentru ca sedinta cu un psiholog online foloseste conexiunea internet care exista deja in casa.
  • Ai nevoie de alta opinie. Atunci cand apelezi la un psiholog online, inseamna ca ai acces la internet. Si acestuia ii este usor sa te directioneze catre resurse medicale care sa te ajute sa-ti intelegi boala. Afli de ce anume sa te feresti, care sunt factorii care o agraveaza, la ce anume esti vulnerabil si inca multe lucuri de mare folos in recuperarea ta.
  • Nu te mai expui public. In Romania inca exista mitul care spune ca daca te duci la psiholog atunci probabil ca esti nebun. Daca ai un diagnostic de boala psiho-emotionala judecata publica te pandeste mereu (acasa, la munca, la scoala, in bloc, etc.). De ce sa-ti complici viata? Poti sa ceri ajutor fara ca toata lumea acesta sa afle ceva despre suferinta ta. Sa te faci bine, fara ca ei sa stie ca ai fost vreodata bolnav(a). Desigur, nu faci din asta un secret, pentru ca poti ajunge la o impovarare suplimentara dar nici nu mai esti prilej de judecata pentru oricine.
  • Sunt situatii in care pacientul are nevoie de recuperare emotionala dupa o trauma fizica (ex. accident de masina) si poate ca se afla intr-un scaun cu rotile. Daca are conexiune la internet, poate interactiona cu un psiholog online.
  • Pastrezi mereu legatura cu specialistul. Fiecare pacient are momente grele. Momente in care i-ar prinde bine o mana de ajutor. Unii n-au nici macar o vorba buna de la cei dragi, daramite o interactiune instant cu specialistul cu care lucreaza. Un psiholog online este activ si pe platformele de socializare. Poti cere ajutor instantaneu printr-un mesaj – si vei stii cum sa te confrunti cu situatia specifica prin care treci. Lucrul acesta previne recaderile, stii ca ai mereu cui sa ceri ajutor cand ai mare nevoie de el.

Cere ajutor

Daca esti o persoana suferinda sau ai pe cineva drag afectat de vreo boala psihologica, cere ajutor la cabinetul de psihoterapie scurta strategica Simona Jeles. Poti beneficia de servicii de consiliere fata in fata sau de psiholog online, dupa cum doresti. Primesti ajutorul de care ai nevoie la tarife decente. Ai posibilitatea de rezervare a sedintei si de plata online cu cardul. Dupa o prima sedinta vei vedea ca merita efortul. Si ca esti mai aproape de recuperarea pe care ti-o doresti.

 

Programează-te ONLINE