Datorita cresterii exponentiale a bolilor psihologice a crescut si cererea de servicii oferite de specialistii in domeniu. Atunci cand pacientii te cauta si iti spun ca nu au posibilitatea sa se deplaseze la cabinet, incerci sa gasesti solutii. Sa le dai o mana de ajutor. Astfel a aparut serviciul psiholog online. Sau mai exact, serviciile de consiliere psihologica oferite pacientilor via internet, indiferent unde s-ar afla acestia. Procesul de consiliere este similar cu consilierea fata in fata. Singura diferenta este medierea tehnologica.

 

De ce ai apela la psiholog online?

Iata de ce merita sa folosesti acest mod de consiliere.

  • N-ai alta solutie. Daca locuiesti intr-o localitate mica in care nu exista cabinet psihologic dar tu ai nevoie de ajutor, ce faci? Ceri ajutor la psiholog online. Sa nu fie nevoie sa te deplasezi sute de km, periodic.
  • Ai nevoie de alta opinie. E posibil sa fii consultat specialisti renumiti din localitatea de domiciliu dar care sa nu fii reusit sa dea de capat problemei tale. Daca ei n-au reusit nu inseamna ca nu exista rezolvare sau remediere.
  • Sunt situatii in care pacientul are nevoie de recuperare emotionala dupa o trauma fizica (ex. accident de masina) si poate ca se afla intr-un scaun cu rotile. Daca are conexiune la internet, poate interactiona cu terapeutul online.
  • Daca ai in familie persoane cu afectiuni psihologice care refuza sa consulte un psiholog de teama etichetarilor sociale poti folosi consilierea online.

 

Cere ajutor

Daca esti o persoana suferinda sau ai pe cineva drag afectat de vreo boala psihologica, cere ajutor la cabinetul de psihoterapie scurta strategica Simona Jeles. Poti beneficia de servicii de consiliere fata in fata sau de psiholog online, dupa cum doresti. Primesti ajutorul de care ai nevoie la tarife decente. Ai posibilitatea de rezervare a sedintei si de plata online cu cardul. Dupa o prima sedinta vei vedea ca merita efortul. Si ca esti mai aproape de recuperarea pe care ti-o doresti.

Programeaza-te la cabinet

Campurile marcate cu * sunt obligatorii