Ce este leadership coaching si de ce merita sa participi la aceste  sedinte? 

Daca ai propria firma sau daca esti manager intr-o firma si vrei sa faci performanta, atunci cu siguranta ai nevoie de un coach pentru a-ti atinge scopurile, performantele si pentru a-i ajuta si pe subordonatii tai sa-si atinga potentialul maxim. In acest fel si firma merge mult mai bine iar oamenii sunt multumiti de munca lor si a ta. Atunci cand esti manager privesti lucrurile in doua sensuri – unul este catre tine insuti si altul este catre subalterni sau angajati. Cum sa poti sa-i directionezi pe ei corect daca tu insuti nu stii sau nu poti face inca anumite lucruri? Asadar, e necesar sa incepi cu propria persoana si cu stilul cotidian de a face fata lucrurilor, nu putine, care vin zi de zi “pe capul” tau. In loc sa vrei sa fugi de ele, ca pana acum, le vei privi ca pe niste provocari venite cu scopul de a te face sa dai tot ce ai mai bun in tine. 

Iata ce vei invata la sedintele de coaching de leadership

Vei invata sa gestionezi taskurile in mod eficient si sa le poti cataloga corect in importante/urgente si de plan secund. In felul asta vei avea clar in minte catre ce anume trebuie sa te concentrezi, catre ce anume trebuie sa aloci resurse – fie ele financiare, umane, tehnice, etc. Vei putea face planuri pe termen lung de care sa te poti tine, sa fie realiste, aplicabile si sa-ti ajuti si subalternii sa tina pasul cu tine. Un plan bine facut, o strategie clara produce un sentiment de siguranta si stabilitate atat pentru tine cat si pentru oamenii cu care lucrezi. Toti vor stii ce au de facut, cand au de facut si in felul acesta problemele, exceptiile, vor putea fi mai usor gestionate si rezolvate. Eficienta aceasta se va vedea si in procesele de lucru din firma, in venituri si in cresterea afacerilor desfasurate. Chiar si la vremuri de criza se pot aplica strategii asa incat firma ta sa fie cat mai putin afectata posibil.

Vei reusi sa te motivezi pe tine insuti si pe subalterni, vei reusi sa comunici, sa delegi activitati, sa-i intelegi mai bine si sa le vorbesti pe limba lor. Se vor forma astfel relatii intre voi bazate pe cunoastere si incredere. Orice posibil blocaj de eficienta, organizare sau comunicare va fi identificat si remediat cu ajutorul coach-ului profesionist care va sta la dispozitia ta pe durata consilierii (in functie de numarul de sedinte agreat). Vei reusi sa fii tu insuti, la fel si angajatii tai. Diversitatea va fi un atuu, nu o problema ca pana acum. Vei invata cum sa transformi o problema in provocare si apoi in reusita. Si va fi spre binele tuturor – in plan personal, ca leadership si in final ca reusita a firmei in care munciti si… traiti cu totii. 

Dupa cum vezi, merita sa soliciti sedinte de coaching de leadership. Insa trebuie sa fii dispus sa muncesti la reusita ta. Lucrurile cu adevarat importante nu vin peste noapte. Garantia reusitei este asta: esti gata sa muncesti si sa dai totul? La maxim? Daca ta, hai sa-ti faci o programare.