Ce este life coaching-ul si de ce ti-ar trebui si tie?

Ai avut vreodata senzatia ca viata ta ar fi putut fi mult mai buna daca ai fi sesizat la timp lucrurile importante? Ca ai fi avut o familie frumoasa, ca si fi reusit profesional, ca ai fi putut evita anumite probleme si neputinte? Ca ti-ar prinde asa de bine sa ai pe cineva cu care sa discuti despre viata ta si despre cum poti depasi orice bariera si piedica din calea ta? Ei bine, pentru asta iti trebuie un life coach.

Cum decurge o sedinta de life coaching?

Ca sa te poata ajuta, coach-ul trebuie sa stie cum decurge viata ta, ce aspecte ai vrea sa imbunatatesti si ce planuri de viitor ai. In felul acesta isi va face o parere despre situatia in care te afli si va concepe un plan prin care sa ajungi acolo unde iti doresti. Pentru aceasta e necesar sa cooperezi 100% cu coach-ul si sa aplici planul agreat de comun acord. 

Munca si perseverenta

Ca si un sportiv care se antreneaza pentru o competitie importanta, va fi necesara multa munca. Unele aspecte vor fi atinse mai repede, altele mai greu. Este necesara perseverenta, incredere in coach si planul stabilit. Prin coaching te vei dezvolta personal, vei deveni persoana care ti-ai dorit mereu sa fii. Vei avea mai multa incredere in tine, vei construi si dezvolta relatii armonioase cu cei din jur, vei descoperi cum poti gestiona eficient chiar si situatiile suparatoare care apar uneori, vei descoperi ca poti fi o persoana noua. Nu doar ca te vei dezvolta personal dar iti vei atinge scopurile si potentialul maxim. Nu va mai exista timp si resurse pierdute, vei fi eficient in propria viata. Vei incepe sa traiesti cu adevarat, cu satisfactie si rezultatele asteptate.

Apeleaza cu incredere la un life coach ca sa te bucuri de noua persoana care poti fi.