Coaching de cariera

Coaching-ul de cariera este un serviciu care se adresează in egala masura firmelor care vor performanta dar si persoanelor particulare interesate de aceelasi lucru. 

Coaching de cariera pentru firme

Atunci cand e vorba de coaching pentru firme ne referim mai ales la optimizarea modului in care acestea isi aleg personalul pentru diverse poziții in ierarhia organizatorica darșsi la modul in care isi promoveaza oamenii valorosi.Pentru ca poti sa ai persoane cu un potențial deosebit angajate in firma ta dar nici macar sa nu fii constient de acest lucru si sa cauti oamenii potriviti in cu totul alt loc consumand diverse resurse si timp pretios – lucruri importante care trebuie economisite si bine optimizate.

Un coach specializat pe probleme de cariera gestioneaza acest aspect in mod diferit si te invata si pe tine ca firma cum sa procedezi asa incat sa ajungi la rezultatele scontate. Coach-ul discuta cu personalul tau analizand calitatile si abilitatle fiecarui angajat  si indica inprivințta lor care ar fi pozitia cea mai potrivita pentru ca acestia sa fie eficienti in conditii maxime si sa aiba si satisfactii profesionale in acelasi timp. Un coach de cariera este legatura dintre personalul unei firmei si departamentul de resurse umane. Acea persoana care gaseste cai spre mai bine, spre eficienta si spre performanta.

Coaching de cariera pentru persoane 

Acest serviciu se adreseaza persoanelor care au un tel, care isi doresc un loc de munca deosebit, care sa le foloseasca abilitatile si care sa le ofere satisfactie atat profesionala cat si personala. Si in plan personal se poate folosi acest tip de coaching. Poate ca iti doresti o viata cu un ritm mai alert, mai performant. Poate ca iti doresti o schimbare catre simplitate si liniste. Fiecare alege precum doreste dar schimbarile nu sunt deloc usor de facut. Un coach este un ajutor de nadejde in motivarea si sustinerea persoanelor care doresc o schimbare semnificativa in vietile lor. 

De asemenea, coachingul de cariera se adreseaza si celor care nu-si gasesc un loc de munca – si probabil ca sunt multi. Tinerii isi gasesc relativ usor de lucru pentru ca mizeaza pe faptul ca au timp de invatare a lucrurilor noi si isi pot asuma riscuri mai usor. Cei de varsta medie probabil ca se confrunta cu cele mai multe probleme si chiar sunt cei care au nevoie cel mai mult de ajutor. Trebuie sa identifice locul potrivit de munca si metodele corecte de a ajunge la el – de atingere a obiectivului propus. 

 

Asadar, coach-ul este un facilitator de performanta, un sustinator si un ghid spre implinirea planurilor si visurilor, atat a celor profesionale cat si a celor personale. Apeleaza cu incredere la acest serviciu si te vei bucura de implinirea planurilor tale si de viata pe care ti-ai dorit-o.