Relatii instabile

O vreme mi s-a părut normal să schimb persoanele cu care ieșeam, pentru că era o perioadă de cunoaștere.

Căutam ceva anume și mi-am zis că nu mă opresc până nu găsesc.

Apoi am realizat că ce căutam eu nu prea exista și am început să mă mulțumesc cu mai puțin, doar de teama de a nu rămâne singură…

Au trecut anii și mi-am dat seama că e mai bine singură decât cu partenerul nepotrivit. Și totuși, până când să fiu singură sau implicată într-o relație nepotrivită?

Îmi doresc o familie, un soț bun, copii… Vreau să mă așez la casa mea cum se spune. Și totuși nu reușesc. Încep să mă gândesc că am o problemă, că fac eu ceva greșit. Dar nu știu ce!

Poate că în căutarea partenerului perfect am uitat să fiu eu însămi partenera perfectă. Nu mai știu, sunt confuză… Am nevoie de ajutor!

Toate gândurile mi se învălmășesc în minte și nu mai înțeleg nimic din ce mi se întâmplă.

Traiesc o singuratate dureroasa din care vreau sa ies, dar nu stiu cum

RELAȚIILE INSTABILE

O nesiguranță continuă în viața ta emoțională

 

relatii

 

 • Începi să te întrebi dacă nu cumva este ceva în neregulă cu tine

 • Ți-a pierit cheful de viață și nu-ți mai place să faci nimic

 • Nu mai pui preț pe nicio relație din viața ta, nici măcar pe cea cu familia sau prietenii apropiați

 • În fiecare persoană pe care o întâlnești cauți un posibil partener

 • Iar când găsești pe cineva începi să îl critici și să-i găsești tot felul de defecte

 • Nu mai știi măsura potrivită după care să ceri și să oferi atenție persoanei de lângă tine

RELAȚIILE INSTABILE

Relațiile instabile marchează cumva perioada adolescenței și tinereții, pentru că e o vreme a explorării. Fiecare persoană încearcă să se cunoască mai bine, să înțeleagă ce dorește și ce e bine pentru sine să aleagă.

Însă, dacă perioada aceasta se prelungește către viața adultă aduce cu sine o stare supărătoare de nesiguranță. Te simți ca un… șomer emoțional. Cauți pe cineva care să-ți fie alături dar se pare că nu găsești pe nimeni potrivit. Începi să nu te mai simți pe aceeași lungime de undă cu cei din generația ta. Undeva s-a produs o ruptură, chiar fără să-ți dai seama, fără să se fi petrecut nimic traumatic în viața ta.

Poate să fie vorba de un model deficitar în familie după care ai văzut că se construiesc relațiile. Poate ai încercat să aplici o strategie de socializare care nu a fost eficientă pentru tine. Poate că anturajul te trage în jos și nu-ți oferă perspectiva pe care ți-o dorești. Poate te-ai însingurat, ai devenit critică… Sau poate ai căzut în extrema cealaltă.

Undeva echilibrul tău emoțional s-a stricat și nu mai știi CE cauți, CUM cauți și DE CE cauți. E nevoie de o reevaluare a modului în care percepi relațiile și necesitatea existenței lor.

Sunt multe persoane care trec prin astfel de situații așa că nu te îngrijora foarte tare. Însă, nici nu neglija problema pentru că nu are cum să se rezolve de la sine. Fă-ți o programare la cabinet și vei vedea că „ochelarii” prin care privești viața contează foarte mult

 

 

Iată ce spun cei care au scăpat de această problemă:

Emil, Bucuresti

Am 26 de ani si de cativa ani  n-am mai avut o prietena in adevaratul sens al cuvantului. Am iesit cu multe fete, dar nu mi-au fost prietene decat de-o seara sau doua. S-a format un stereotip deja: imi spun adio zicand „esti prea bun pentru mine”. Nici nu vreau sa le mai aud. Eu nu vreau decat sa fiu suficient de bun pentru una singura si sa ramanem impreuna. Si pana ajung in momentul asta fac terapie ca sa-mi vindec sufletul de atatea rani cate am adunat.

Maria, Bucuresti

Am fost casatorita 12 ani si apoi m-am pomenit singura, ne-am despartit. Prietenele ziceau in gluma ca sunt din nou „pe piata”. Ce stiu ele? Pentru mine e tare greu sa-mi schimb toate obiceiurile, sa o iau de la capat cu iesitul in oras, cu imbracatul frumos , cu vopselurile… Ma simt ca o adolescenta in perioada de curtare. Dar eu vreau sa ma linistesc, sa-mi gasesc un barbat bun. Si tocmai ca asta nu gasesc. Nicio relatie nu tine mai mult de 3 luni, e ca un facut… Dar lasa, reusesc eu pana la urma.

Dacă vrei

 • rezultate vizible încă de la prima şedinţă
 • rezolvarea foarte rapidă a situației (numărul mediu de ședințe este 7)
 • o terapie concentrată pe problemele tale

Mă numesc Simona Jeles (psiholog şi psihoterapeut) şi îţi propun să găsim împreună, cu ajutorul Terapiei Scurte Strategice, soluţii aparent simple la majoritatea problemelor care te frământă.

Terapia Scurtă Strategică este un proces terapeutic conceput specific de către un terapeut pentru un pacient, care se confruntă cu o dificultate, căreia nu îi poate găsi singur soluția potrivită. 

Terapia Scurtă Strategică nu este interesată de teorii despre normalitate sau patologie și nu e necesară descoperirea cauzelor problemelor prezente.

Terapia aceasta se concentrează pe soluții personalizate pentru pacient, astfel că rezultatele nu întârzie să apară. Soluțiile noi vor rezolva problemele vechi, chiar și atunci când sunt recurente sau au fost deja încercate mai multe feluri de terapii. 

Rezolvarea prin Terapia Scurtă Strategică este de durată și are rezultate chiar de la primele ședințe. 

Reli, Chitila

Am ajuns la 40 de ani si inca nu m-am casatorit pentru ca tot timpul am mers din relatie in relatie, tot cautand ceva mai bun. E drept ca nici nu m-am grabit, m-am bucurat de libertatea mea. Insa acum as vrea sa gasesc pe cineva potrivit si sa ma casatoresc. Si vreau copii… Ii mai pot avea doar cativa ani si dupa aceea Adio! Da, intr-un fel ma grabesc, simt presiunea varstei pe care o am. Si am nevoie de ajutor  ca sa gasesc calea cea buna pe care sa-mi pun bazele unei familii.

 

Beneficiile terapiei:

 • vei găsi echilibrul dorit în viața ta emoțională

 • vei știi ce cauți și cum, fără să exagerezi

 • vei găsi noi sensuri pentru existența ta

 • te vei bucura din nou de viața ta 

Te aştept în cabinetul meu, într-o atmosferă destinsă, să redescoperim împreună, că viaţa are o mulţime de culori şi că merită trăită clipă de clipă.

 

Nou

De acum te poti Programa ONLINE pentru sedinte de terapie la cabinet sau ONLINE (via Skype).

Pentru alte informatii si detalii sună la numărul de telefon: +4-0721-79-79-81.

Psiholog și psihoterapeut Simona Jeles
 • Licenţiată în Psihologie şi Sociologie din anul 2000
 • Atestat în consiliere psihologică şi psihoterapie eliberat de Colegiului Psihologilor din România din 2014
 • Master în Psihoterapie Scurtă Strategică 2012 – 2014, susţinut de către Asociaţia de Terapii Scurte Strategice din România în colaborare cu Şcoala de Psihoterapie Scurtă Strategică din Arezzo Italia;
 • Formare în Psihoterapie orientată pe resurse şi soluţii 2013-2014;
 • Formare în Psihoterapie Colaborativă 2013-2014
 • Formare ca mediator, înscrisă în Tabloul Mediatorilor din România şi la Consiliul de Mediere 2013-2014
 • Formare în Tehnici Avansate în Mediere, alături de specialişti din W.DC. SUA. Formare ca trainer 2014
 • Coordonator al proiectului – CUM SĂ FII ŞI TU UN BUN MEDIATOR 2014 – 2015
 • Trainer în cadrul proiectului – METODE ŞI TEHNICI DE SOLUŢIONARE A CONFLICTELOR ÎN MEDIUL SCOLAR 2014 – susţinut de Primăria Municipiului Bucureşti, alături de alte 9 Colegii şi Şcoli Gimnaziale din Bucureşti

 

Psihoterapeut și psiholog Simona Jeles

Adresă cabinet

Str. Popa Nan nr. 30 sector 2 București

Telefon: 0721 79 79 81

Email: simona.jeles@terapiastrategica.ro

Site: www.terapiastrategica.ro

 

 

@ 2015 TerapiaStrategica.ro